top of page

Concert Curieus

dans en muziek voor het jongste publiek!

vlcsnap-2021-10-05-13h08m05s332.png

Wij maken geïmproviseerde dans- en muziekstukken. Uniek voor dat moment, die plek en dat publiek, omdat we het in real-time en in samenwerking met elkaar maken.

We zijn een combinatie van 3 dansers en 3 muzikanten, allen met een professionele achtergrond, die een liefde voor improviseren en optreden hebben.

De formule van onze voorstelling is om te openen voor een minuut of 20 - 30 en daarna nog eens 20 minuten met de kinderen zelf. Het geeft een hele leuke interactie tussen ons, de kinderen en de ouders/begeleiders die erbij zijn. Een ware beleving van de podiumkunsten, als toeschouwer en deelnemer!

Dit kanaal komt er binnenkort aan!

Wie zijn wij?

kristien.webp

Kristien Sonnevijle

Kristien Sonnevijlle is een instant componist in beweging en klank. Ze houdt ervan om alle zintuigen open te stellen om te co-creëren wat alleen hier en nu kan worden gecreëerd.

Haar achtergrond is fysiek theater, maar ze is in veel dingen opgeleid, studeerde butoh-dans in de Indiase Himalaya bijvoorbeeld. 
Ze zingt in The Genetic Choir en werkt samen met andere dansers, muzikanten en beeldend kunstenaars, waaronder haar partner poppen- en maskermaker Matt Jackson.  Ze hebben ook een huis gemaakt op een voormalig afvalstation. En een leuke baby, Ayla.

Sarah Soethoudt.jpg

Sarah Soethoudt

Als choreograaf en danser is Sarah vooral bekend om haar moderne dansimprovisatie en locatiewerk. Ze is onderdeel van het in Amsterdam gevestigde internationale danscollectief Chronos. Met haar sociaal-artistieke locatiewerk in de omgeving van haar Noord Limburgse geboortegrond maakte ze snel naam. Samenwerkingsprojecten zoals en '1+1=niet alleen' en 'De waeg nao hoes' laten zien dat de coronatijd niet alleen uitdagingen biedt maar ook kansen.

bWmrAMIr_400x400.jpeg

Maud Busschers

Ik ben Maud (1996) en 100% Brabander. Ik maak al muziek sinds ik mij kan herinneren. Ik begon in het koor van de Sint-Janskathedraal te Den Bosch en ben toen via een omweg in de jazz met saxofoon bij hobo beland. Ik heb de studie Wijsbegeerte in Leiden bijna afgerond en ik zit nu ook aan het eind van de bachelor klassiek hobo bij Karel Schoofs in Den Haag.

Naast mijn studie doe ik verschillende projecten binnen muziek en theater. De klassieke muziek was altijd al het genre wat mij het meeste raakte, maar eigenlijk kan elk genre muziek mij tegenwoordig in beweging krijgen.

susan meijburg.jpg

Susan Meijburg

Consulent Seksuele Gezondheid en Docent/trainer Positieve Seksuele Vorming met ruime ervaring in educatie-ontwikkeling, gastlessen en doceren. Projectleider bij Stichting Seksueel Welzijn Nederland. Naast bestaande interventies (waaronder Lang Leve de Liefde, Girls Talk en Ik Ben Van Mij) ontwikkel ik als zelfstandige eigen materiaal (en in samenwerking met partners).

Noël-Josemans.jpg

Noël Josemans

Noël Josemans is naast danser, dansleraar en organisator van BoschBal ook muzikant. Hij speelt als gitarist in de balgroep RAMA, en ook speelt hij op gitaar en percussie mee met het improvisatieproject 'Le Petit Boeuf'. Soms is hij solo te vinden op het podium.Naast RAMA is Noël zanger van de band The SURS. Deze band maakt noisy, alternatieve, exspressieve songs.  

37354266_10155643130523359_5285138080146

Robin Berkelmans

Ik ben maker, docent en uitvoerder van dans op het podium, nu al zo'n 25 jaar. Ik geef les op verschillende academies in Nederland over het kunstenaarschap, performance, fysiek theater, dans en improvisatie in verschillende facetten.

bottom of page